Trends om afscheid van te nemen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Trending
  • 0
Trends om afscheid van te nemen

Trends komen en trends gaan. En hoewel wij bij MessyBun het heerlijk vinden om uit te vinden welke trends eraan zitten te komen (zoals de voorjaarstrends), is het maar goed ook dat trends weer vergaan. Stel je voor dat wij nu nog a la Spice Girls op hoge plateauschoenen zouden rondlopen of nog massaal Australian trainingspakken zouden dragen. Niet best!

Helaas zijn er altijd mensen die zich net iets te lang vastklampen aan een trend. Als jij er daar één van bent, dan is deze post speciaal voor jou! Het wordt nodig tijd om afscheid te nemen van een aantal trends. Hangt jouw kledingkast er nog vol mee? Bekijk die pieces dan goed, houd een laatste vreugdedansje en breng ze naar de milieustraat! En heel belangrijk...kijk vooral nooit meer achterom. Deze trends zijn echt over en uit.


(Uit)gescheurde jeans
Jeans met scheuren, ik ben er dol op! Lekker nonchalant met een beetje edge. Absoluut niets mis mee. Maar ziet jouw jeans eruit alsof deze door een groep motten op oorlogspad is aangevallen, dan gaat er iets mis. Fout, fout, fout! Goed nieuws, dit filmpje laat je zien hoe je jouw jeans in no time omtovert tot leuke shorts.
   
Booty shorts
Over shorts gesproken, een typisch kledingstuk die je look kan maken, maar die je look ook enorm kan kraken. Vooral als het gaat om té korte shorts. Jullie weten wat ik bedoel…van die shorts waar broekzakken of nog erger je billen onder vandaan komen. Tijd om afscheid te nemen.
    
Onesies buitenshuis
Wie van jullie heeft een onesie? Ik kom er eerlijk voor uit; ik heb een onesie. Heerlijk! Lekker comfortabel. De ideale outfit voor luie zondagen op de bank. Maar je heerlijk comfy onesie buitenshuis dragen is echt een grote no no. Voel jij je graag comfy buitenshuis? Probeer dan eens de Bedroom Fashion trend.
   
Té grote tassen
Laten wij het eens hebben over accessoires. Als het om sieraden (én kleding) gaat, dan is oversized al de normaalste zaak van de wereld. Dit geldt helaas niet voor onze tassen, dames. Ziet jouw tas eruit alsof er 3 bowlingballen inpassen? Dan wordt het tijd om jouw tas bij je overige weekendtassen en koffers op te bergen.
   


Harembroeken
Zodra het zonnetje begint te schijnen, kloppen wij de stoflaag van onze loose fit broeken. En terecht! Met een mooie loszittende broek kun je haast niet fout gaan. Een broek met een iets lager kruis is heerlijk nonchalant én stijlvol. Het sleutelwoord? "Iets" (lager kruis). Waar het bij harembroeken fout gaat (en flink fout gaat) is dat het kruis haast op kniehoogte hangt. Niet best!
    

  
Fluweel fashion
Ai...met deze trend begeef ik mij op glad ijs. Waarom? Deze trend heeft ons niet zo lang geleden (het afgelopen najaar nog) veel plezier gebracht. Fluweel was de ideale toevoeging aan de Rock chic stijl. En stiekem is het dat nog steeds. Alleen niet op de manier zoals wij die in het najaar hebben gezien. Het wordt tijd om afscheid te nemen van complete fluwelen pieces, zodat wij ruimte kunnen maken voor pieces waar fluweel subtiel in verwerkt zit (zoals op de foto rechts van de NY Fashion week).
  Welke trends mogen van jou direct de prullenbak in? Tweet (#OverEnUit) of Facebook post jouw reacties op Messybunnl.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »