HOW TO: De schuine visgraatvlecht

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Tutorial
  • 0
HOW TO: De schuine visgraatvlecht

Met de herfst in volle gang en de winter op komst, kan wat extra pit geen kwaad. De visgraatvlecht is zeker een aanrader; klassiek, elegant en tijdloos. Deze gepolijste haarstijl kan misschien wat intimiderend zijn, maar is perfect als je lang haar hebt. Voor een nonchalantere look draag je de vlecht schuin.

 

Heb je geen idee hoe je een schuine visgraatvlecht maakt? Wij zetten de 4 stappen voor je op een rijtje. And remember, oefening baart kunst.

 

Stap 1: Maak een schuine staart

Trek je haar in een schuine staart met een klein elastiekje. Gebruik een elastiekje dat je kunt doorknippen. Voor een nette visgraat borstel je eerst je haar uit. Wil je liever een messy visgraatvlecht? Trek je haar dan zonder te borstelen in de schuine staart.

 

Stap 2: De techniek

Verdeel je staart in twee delen. Pak een pluk haar van de buitenkant van 1 van de delen en breng deze onderlangs naar het andere deel. Doe hetzelfde vanaf de andere kant. Gebruik niet te grote plukken, anders lijkt de visgraatvlecht teveel op een normale vlecht.

 

Stap 3: Zet de vlecht vast

Klaar met vlechten? Zet het uiteinde van de visgraatvlecht vast een elastiekje. Knip het elastiekje dat je gebruikte om jouw staart te maken door.

 

Stap 4: Finishing touch

Maak de visgraatvlecht wat losser door de vlecht open te trekken. Voor een messy look trek je wat plukjes langs je andere oor los.

Wil je meekijken hoe je de visgraatvlecht maakt? Bekijk dan deze tutorial.

Schuine visgraatvlecht


Bron: MissySue


Is de visgraat te moeilijk of heb je te weinig tijd? Ga dan voor de schuine visgraatvlecht-lookalike. Net zo chic, maar dan sneller.

Faux visgraatvlecht 


Bron: MissySueAndere haarstijlen uitproberen?

How to: de perfecte Messy Bun
Boho chic krullen
- De visgraatvlecht
- De geknoopte knot of de Franse twistReacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »